Glutenvrije bakker in Laakdal, Allerg – Into

Allerg – Into, een glutenvrije bakker in Laakdal, vlakbij Geel waar ik woon. Alle producten zijn glutenvrij maar ze kunnen ook rekening houden met andere allergieën.

Assortiment glutenvrije bakker

Ze hebben een uitgebreid glutenvrij assortiment. Hun volledige assortiment kan je hier bekijken. Er worden maaltijden aangeboden zoals verschillende soorten soep, loempia’s, videe, pasta’s enzo..

Ze hebben ook verschillende soorten brood en broodjes. En niet te vergeten ook een assortiment aan taarten en kleine gebakjes.

Ingrediënten

Er wordt voor 95% gewerkt met biologische ingrediënten. Alle producten zijn glutenvrij. Maar ook lactosevrij, melkvrij, sojavrij zijn mogelijk. Ook veganistisch is een optie.

Getest én goedgekeurd

En natuurlijk heb ik zelf enkele van hun producten uitgeprobeerd. Ik had vooral interesse in de taartjes en koffiekoeken. Voor mijn eerste bestelling had ik het volgende besteld; rozijnenkoek, chocomoussetaartje, donuts, eclairs, appelbol en een gevulde eierkoek.

Alles was heel lekker van smaak. Ik ben vooral fan van het chocomoussetaartje en de eclairs met pudding. Ik heb de gebakjes ook laten proeven aan mijn ouders, zij moeten niet glutenvrij eten. Zelf vind ik het belangrijk om toch ook eens een mening te kennen van mensen die niet glutenvrij moeten eten. Zij vonden de gebakjes ook zeer lekker.

De donuts vond ik zelf iets minder. Lekker van smaak maar wel vrij droog, wat natuurlijk een typische eigenschap is van glutenvrije producten.

Bestellen

Je bestelling geef je best op voorhand door. Deze kan je dan gaan afhalen bij verschillende afhaalpunten.

Ga je liever zelf aan de slag? Hier vind je enkele broodrecepten.