Reizen

Glutenvrij op reis gaan is niet altijd makkelijk. Dit houdt mij niet tegen, het is juist een uitdaging om leuke adressen te vinden.

Voordat ik op reis ga, ga ik al op zoek naar glutenvrije adressen. Op deze pagina wil ik dan ook graag mijn research met jullie delen. Maar ook de adressen die ik zelf heb uitgeprobeerd.

Door te reizen ben ik al meerdere keer verwonderd geweest over het aanbod van glutenvrije producten in het buitenland. Het is dan ook mijn missie om ook jullie te laten genieten van het glutenvrij reizen.

Zo at ik in Rome de lekkerste croissants, in Londen voor de eerste keer vissticks, Duitsland heeft dan weer de lekkerste gebakjes..

Het hoeft ook niet altijd ver te zijn, ook Nederland heeft een uitgebreid glutenvrij aanbod.

Glutenvrij uit eten in Domburg

Glutenvrij Domburg! Domburg is een stad in Zeeland, vlakbij de kust. Je kan er genieten van het strand maar er is ook de mogelijkheid om te winkelen in het gezellige centrum.

Ik ben al verschillende keren in Domburg geweest. Ik ken er dan ook al enkele glutenvrije adressen waar ik al enkele keren ben gaan eten. Glutenvrij Domburg, in deze blog vertel ik je er meer over.

Taartjes eten in Aken

Glutenvrije taartjes

Gebak is een specialiteit in Duitsland. Je merkt het dan ook als je al eens in Duitsland bent geweest. Overal waar je komt kan je verschillende soorten gebak eten. In deze blog ontdek je mijn 2 favoriete adressen in Aken.

5 tips om te genieten van een glutenvrije vakantie

Hoe kan je glutenvrij genieten op vakantie? In deze blog geef ik je 5 tips waar je direct mee aan de slag gaat.

Hoe kan je glutenvrij genieten op vakantie? In deze blog geef ik je 5 tips waar je direct mee aan de slag gaat.

De 7 beste glutenvrije adressen in Rome

Rome is een glutenvrij paradijs! Tijdens mijn reis naar Rome heb ik verschillende glutenvrije adressen ontdekt.

In deze blog vertel ik je meer over mijn 7 favoriete adressen.

Glutenvrij genieten in Zeeland

Glutenvrij bij De Ijswinckel

In mijn familie zijn we allemaal gek op Zeeland. We gaan hier dan ook minstens één keer per jaar een dagje of een weekendje naartoe.In juni van dit jaar ben ik met mijn zus een weekendje naar Middelburg geweest. We hebben vooral Middelburg en Vlissingen bezocht. Graag deel ik met jullie de glutenvrije adressen die we bezochten.

Glutenvrij in Porto

Een tijdje geleden ben ik op citytrip geweest naar Porto met enkele vriendinnen. Enkele jaren geleden was ik al eens in Lissabon geweest met de scouts, toen was er veel glutenvrij te vinden in Portugal. Ik was dan ook heel benieuwd hoe het in Porto zou zijn…

Rome, een glutenvrij paradijs!

Een citytrip naar Rome, of ik dat zag zitten? Natuurlijk!!

Toch vertrok ik met een klein hartje. Kon ik in het land van de pizza’s en pasta’s wel iets glutenvrij vinden om te eten? Mijn opzoekingswerk had niet veel opgeleverd. Maar mijn onzekerheid was onterecht. Rome is een glutenvrij paradijs!Glutenvrij genieten in Zeeland

Glutenvrije bakkerij in Aken


Aken heb ik al regelmatig bezocht. Vooral dan voor te wandelen en daarna een kort bezoek aan het centrum van Aken. Via Instagram kwam ik te weten dat er in Aken een glutenvrije bakkerij is, genaamd Isabella Glutenfreie Patisserie.