Glutenvrije en lactosevrije kroketten

Bij “Op Bruno’s wijze” vind je ambachtelijke glutenvrije en lactosevrije kroketten.

Op Bruno’s wijze

Op Bruno’s wijze staat voor ambachtelijk bereide producten. Ze werken zonder kleurstoffen of andere toevoegingen om zo een puur product te verkrijgen. Ze maken vooral gewone kroketten maar hebben ook een assortiment aan glutenvrij kroketten. Deze worden met zorg en aandacht bereid om kruisbesmetting te voorkomen.

Glutenvrije en lactosevrije kroketten

De eigenaar van Op Bruno’s Wijze kreeg vaak de vraag of er glutenvrij en lactosevrije kroketten in het assortiment zijn. Met deze vraag ging hij aan de slag. Hij vindt het zeer belangrijk dat deze kroketten niet moeten onderdoen aan smaak. Na lang experimenten met verschillende glutenvrije bloemen en lactosevrije kazen is het gelukt. Nu is er een mooi assortiment van 3 glutenvrije en lactosevrije kroketten, een kaaskroket, een kaaskroket met zongedroogde tomaten en een garnaalkroket.

Bestellen

De glutenvrije en lactosevrije kroketten zijn verkrijgbaar op bestelling. Best bestel je met grote hoeveelheden. De kroketten worden vers gemaakt.

Wat je ook kan doen is je mailadres doorgeven. Dan houden ze je op de hoogte wanneer ze nog eens glutenvrij en lactosevrij gaan koken en kan je een extra bestelling plaatsen.

Je kan ze vers gaan afhalen maar kan ze thuis invriezen. Heb je ze ingevroren? Dan je de kroketten best laten ontdooien voordat je ze gaat bakken.

Getest en goedgekeurd

Zelf heb ik de kaaskroket en de kaaskroket met zongedroogde tomaten geproefd. Het bakken ging zeer goed, ze zijn niet opengesprongen. Ik had de verse kaaskroketten ingevroren en voor het bakken even laten ontdooien. Dit ging prima.

De buitenkant van de kaaskroket was krokant en de binnenkant smeuïg met voldoende kaassmaak. Heel lekker dus! Een echte aanrader!

Foodtruck

Ze hebben een leuke foodtruck waarmee ze naar jou locatie komen. Zo kan je glutenvrije en lactosevrije kroketten serveren op je feestje.

Zag je het recept voor deze salade geitenkaas al?