Menne Meug, hét adres voor een uitgebreid glutenvrij ontbijt

Menne Meug is een start-up die in december 2020 gestart is met het maken van glutenvrije gerechten, gebak en glutenvrij ontbijt. En dit alles met veel passie! Ze zijn gevestigd in Haasdonk – Beveren.

Ze hebben een prachtig concept bedacht. Iedere week hebben ze een menu dat je kan bestellen. Bestellen kan tot donderdag. Op zaterdag kan je alles komen ophalen aan hun foodtruck. De gerechtjes zijn o.a. spaghettisaus, soep, lasagne, granola,…

Iedere laatste zondag van de maand kan je een glutenvrij ontbijt bestellen.

Glutenvrij ontbijt

Het ontbijt zag er op Instagram al heel goed en uitgebreid uit. Toch is het altijd wat afwachten hoe het ontbijt gaat zijn. Is het voldoende en belangrijk is het ook lekker? Menne Meug heeft de verwachtingen meer dan overtroffen. Ik werd zo blij van het uitpakken van het ontbijt. En echt alles was glutenvrij, heel leuk!!!

Het ontbijt was heel uitgebreid. Er waren glutenvrije pistolets voorzien en een croissant.

Glutenvrij ontbijt

Ook het beleg is zeer uitgebreid, er was kaas, salami, hesp, prepare, gerookte zalm en een gekookt eitje voorzien.

Ook yoghurt met fruitsla en granola vind je terug in het ontbijt.

Maar wat dit ontbijt zo bijzonder maakt is dat er heel wat extra glutenvrije zoetigheden in zitten. Per ontbijt box waren er 2 soezen, 2 frangipanetaartjes, 4 pannenkoeken en 2 grote stukken bananenbrood.

Alles was heel lekker van smaak. Vaak is glutenvrij gebak vrij droog maar dit was hier helemaal niet het geval.

Vaak worden er bij een ontbijt wel glutenvrije pistolets of brood voorzien, maar vaak vergeten ze de koffiekoeken te vervangen, wat heel jammer is.

Bij Menne Meug wordt je als glutenvrije eter in de watten gelegd met soezen, frangipanetaartje, pannenkoeken, croissant.

Ik eet al meer dan 30 jaar glutenvrij en dit was het beste ontbijt dat ik al had gegeten!!

Glutenvrije én lactosevrije verjaardagstaart

Ook een verjaardagstaart kan je hier bestellen. Volledig glutenvrij en lactosevrij.