Glutenvrij Beveren: Uit eten

Glutenvrij Beveren! Beveren, een stad in de provincie Oost-Vlaanderen, ook hier heb ik enkele leuke glutenvrije adressen ontdekt.

In het eerste deel van deze blog vind je de adressen terug die ik zelf heb uitgeprobeerd. Het 2de deel is een oplijsting van de adressen die ik gevonden heb en glutenvrij eten aanbieden. Deze adressen heb ik zelf nog niet uitgetest.

Ga je zelf ook een van deze adressen uitproberen? Informeer dan altijd even of ze nog glutenvrij serveren.

Getest en goedgekeurd

Lunchbar Theo

Bij lunchbar Theo hebben ze verschillende glutenvrije opties op hun menukaart staan. Je kan kiezen uit verschillende tartines en salades. De tartines kunnen geserveerd worden met glutenvrij brood.

Ook kan je bij hen verschillende taarten bestellen. Ze hebben o.a. een glutenvrije chocoladetaart, citroentaart & meringue en pavlova.

Zelf heb ik de tartines met gerookte zalm al eens geprobeerd. En als dessert een pavlova. Beide heel lekker!

Theo is een gezellige lunchbar én ze zijn er heel vriendelijk en goed op de hoogte van het glutenvrije dieet. Een aanrader!

Menne Meug

Menne Meug is een start-up die in december 2020 gestart is met het maken van glutenvrije gerechten, gebak en glutenvrij ontbijt. En dit alles met veel passie! Ze zijn gevestigd in Haasdonk – Beveren.

Je leest er alles over in mijn blog.

Heb je mijn blog al gelezen met glutenvrije adressen in Sint-Niklaas?

Cultuur Café Beveren

Bij het Cultuur Café zijn er verschillende glutenvrije opties. Het staat niet bij op de menukaart. Je vraagt best even na wat je glutenvrij kan eten. Ze hebben ook glutenvrij brood.

Ik at er de tropical salade met een glutenvrij broodje, heel lekker.

Koffiehuis Mia’s

Koffiehuis Mia’s vind je in het centrum van Beveren. De ideale plek om na het shoppen te lunchen of even tot rust te komen.

Als je doorgeeft dat je glutenvrij moet eten krijg je een glutenvrij koekje bij je koffie of thee.

Ze hebben ook verschillende glutenvrije opties voor het ontbijt en lunch.