Glutenvrij Sint-Niklaas: Uit eten

Glutenvrij Sint-Niklaas! Sint-Niklaas, een stad in de provincie Oost-Vlaanderen, ook hier heb ik enkele leuke glutenvrije adressen ontdekt.

In het eerste deel van deze blog vind je de adressen terug die ik zelf heb uitgeprobeerd. Het 2de deel is een oplijsting van de adressen die ik gevonden heb en glutenvrij eten aanbieden maar zelf nog niet geprobeerd heb.

Ga je zelf ook een van deze adressen uitproberen? Informeer dan altijd even of ze nog glutenvrij serveren.

Getest en goedgekeurd

Met tijd en boterhammen

Met tijd en boterhammen bevindt zich in een klein gezellig straatje in het centrum van Sint-Niklaas. Iedere maand stellen ze een nieuwe menukaart samen. Er zijn steeds verschillende glutenvrije en lactosevrije opties. Ze staan aangeduid op de kaart.

Zelf had ik gekozen voor de salade Jeroen, een salade met hummus, quinoa en halloumi. Heel lekker!

Adressen op mijn to-do list

Hier vind je de adressen terug die ik nog niet heb uitgetest. Maar deze staan wel op de planning om eens uit te proberen. Ken je nog andere interessante adressen? Laat het me zeker weten!

  • Soep en zoet, hierover heb ik al veel goede dingen gehoord. Zowel glutenvrij als niet glutenvrij. Deze staat dan ook zeker op mijn to-do lijst. Ze hebben verschillende glutenvrije en lactosevrije opties op hun kaart staan. Alle gerechten zien er heerlijk uit. Voor wie lactosevrij moet eten, ze hebben ook sojamelk, kokosmelk of havermelk voor bij de koffie.