Glutenvrij Antwerpen, glutenvrije bakkerij Eugène

Glutenvrij in Antwerpen, dan moet je zeker eens langsgaan bij Bakkerij Eugène, een volledig glutenvrije bakkerij. Als je hier binnenwandelt komt de lekkere brood geur je tegemoet.

Glutenvrij Antwerpen, Bakkerij Eugène

Glutenvrij Antwerpen

Bakkerij Eugène is een volledig glutenvrije bakkerij. Er worden geen andere producten gebakken in deze bakkerij, er is dus geen kans op kruisbesmetting. De bakker heeft zelf coeliakie en een koemelkallergie. Hierdoor zijn de meeste van hun producten ook melkvrij en vegan.

Wil je tijdens je bezoek zeker zijn dat je alle producten hebt die je wilt? Bestel ze dan vooraf. Je kan de winkel ook zo een bezoekje brengen en kiezen uit het ruime assortiment.

Assortiment

Ze hebben heel wat verschillende soorten broden op basis van gist of zuurdesem. Er is een haverbrood, boekweitbrood, rozijnenbrood of zwarte woud brood, dit zijn nog maar enkele broden in hun assortiment.

Er zijn ook heel wat pistolets, sandwiches en stokbroden.

Ook een ruim assortiment aan verschillende koffiekoeken en koekjes.

Mijn ervaring

Bij het binnenkomen van de bakkerij komt de versgebakken broodgeur je tegemoet, heerlijk! En vooral alles is glutenvrij en er is heel veel keuze.

De pistolet heb ik geproefd en is echt zo lekker. Zachte binnenkant en krokant aan de buitenkant, ook helemaal niet droog zoals heel vaak bij glutenvrij brood.

De wafeltjes waren versgebakken en heel lekker. Volgens mijn niet glutenvrije etende familie niet te onderscheiden van een glutenvolle wafel.

Ook de koffiekoeken heb ik geproefd en ik ben vooral fan van het frangipane taartje.

Bakkerij Eugène is 1 van mijn favoriete glutenvrije adressen in Antwerpen. Zin in nog meer glutenvrij adressen in Antwerpen? In mijn Glutenvrije Reisgids Antwerpen vind je meer dan 30 glutenvrije adressen in Antwerpen. De reisgids vind je hier.