Glutenvrij genieten bij B&B Fruithof Tack

Een nachtje uit logeren gaan is altijd leuk. Slapen in een nieuwe omgeving, ‘s morgens een lekker glutenvrij ontbijt, waar je zelf helemaal niets voor moet doen. Deze keer zocht ik het niet te ver, en ging ik een nachtje logeren bij B&B Fruithof Tack in Sint Gilis Waas. Mijn ouders waren hier al eens geweest, en waren zeer tevreden, tijd om zelf ook eens uit te testen. 

B&B

Alle kamers in de B&B zijn vernoemd naar een appel of peer soorten. Ik was samen op pad met mijn broer, schoonzus, neefje en nichtje. We hadden gekozen voor de Jonagold familie kamer, samen gezellig in één kamer. De kamer was ruim met 2 slaapkamers

Op het dak vind je een overdekt zwembad met een openhaard een een infrarood cabine. Er is ook een heel ruim en mooi dakterras. Bij mooi weer is het terras zeker een aanrader.

Glutenvrije frieten met snack

Voor het avondeten hadden we het ons gemakkelijk gemaakt en frietjes besteld en laten leveren van “De Friterie” in Sint – Gilis – Waas. Ik had geluk want ze hadden er ook glutenvrije snacks o.a. een glutenvrije curryworst, bitterballen, kaaskroket en kippennuggets. We mochten de frieten ook opeten in de eetzaal van de B&B, dit was geen probleem.

Glutenvrij ontbijt

Het ontbijt was uitgebreid met heel wat keuze aan beleg. Ik kreeg glutenvrije sandwiches. Het eitje van het huis was een aanrader, een omelet met groentjes.

Meer glutenvrije adressen in het Waasland, vind je in de Glutenvrije Reisgids Waasland.