Geniet van glutenvrij ijs in Walcheren

Als je, net als ik, geniet van een heerlijk ijsje zonder je zorgen te hoeven maken over gluten, dan is Walcheren de plek om te zijn. Glutenvrij ijs vinden in België kan een uitdaging zijn, maar in Zeeland is het zijn er heel wat. Hier zijn drie geweldige adressen waar je kunt genieten van glutenvrij ijs met een glutenvrij hoorntje.

Ijsvogel in Domburg

Glutenvrij ijs walcheren

Een absolute aanrader is Ijsvogel in Domburg. Hier wordt zorgvuldig omgegaan met kruisbesmetting, wat betekent dat ze voor jou een nieuwe bak ijs halen. De medewerkers zijn goed op de hoogte van glutenvrije voeding en staan altijd klaar om je te helpen. Dit is één van mijn favoriete glutenvrije adressen in Walcheren, en ik heb er zelfs een uitgebreide blog over geschreven. Het is een must-visit voor elke glutenvrije ijsliefhebber!

Ijswinckel

Ijswinckel heeft verschillende vestigingen in Nederland, waaronder twee in Walcheren: één in Vlissingen en één in Middelburg. Wat ik geweldig vind aan de Ijswinckel is hun uitgebreide allergenenkaart die je kunt raadplegen. Dit geeft je gemoedsrust bij het kiezen van je ijsje. En het allerbelangrijkste: ze hebben een glutenvrij hoorntje! Hierdoor kun je zonder zorgen genieten van je ijsje, net zoals iedereen.

Scoops

Glutenvrij ijs walcheren

Bij Scoops kun je ook terecht voor een glutenvrij hoorntje en een ruime keuze aan ijssmaken. Ze bieden zelfs glutenvrij softijs aan, wat een echte traktatie is. Als je in Walcheren bent, moet je zeker eens langs Scoops gaan en genieten van hun heerlijke ijsjes. Het is een ideale plek voor een zomerse traktatie zonder gluten.

Walcheren biedt dus fantastische opties voor iedereen die van glutenvrij ijs houdt. Of je nu in Domburg, Vlissingen of Middelburg bent, er is altijd een plek waar je zonder zorgen kunt genieten van een heerlijk ijsje met een glutenvrij hoorntje. Veel plezier en geniet ervan!

Ontdek je graag meer glutenvrije adressen in Zeeland – Walcheren? Binnenkort komt de glutenvrije reisgids Walcheren online met heel wat glutenvrije adressen. Schrijf je nu in op de mailinglijst, om dit zeker niet te missen.