Glutenvrij Walcheren: Mijn 3 favoriete adressen in Walcheren

Als diëtiste met specialisatie in maag- en darmproblemen en coeliakie weet ik hoe belangrijk het is om veilige en heerlijke glutenvrije eetgelegenheden te vinden. Walcheren, een prachtig deel van Zeeland, biedt gelukkig tal van opties. Hieronder deel ik mijn drie favoriete glutenvrije adressen in Walcheren.

POP Domburg

POP Domburg is een prachtig ingerichte koffiebar in het hart van Domburg. Dit gezellige café biedt heel wat glutenvrije lekkernijen. Je kunt hier genieten van heerlijke glutenvrije taarten, croques en verschillende broodjes. De sfeer is uitnodigend en de service is top. Het is de ideale plek voor een ontspannen lunch of een koffiepauze. Ik heb zelfs een uitgebreide blog geschreven over mijn ervaringen bij POP Domburg, die je zeker eens moet lezen voor meer details.

Ijsvogel – Domburg

Een vakantie is niet compleet zonder een lekker ijsje, en bij Ijsvogel in Domburg kun je genieten van een heerlijk glutenvrij ijsje met een glutenvrij hoorntje. Ze houden hier goed rekening met kruisbesmetting, wat het een veilige keuze maakt voor mensen met coeliakie. Bovendien zijn er verschillende glutenvrije ijs smaken om uit te kiezen. Dit is slechts een van de vele plaatsen in Walcheren waar je glutenvrij ijs kunt krijgen. In een aparte blog heb ik meer van deze fijne plekken beschreven.

Kaslokaal – Oostkapelle

Glutenvrij walcheren

Kaslokaal in Oostkapelle is een must-visit, alleen al vanwege de prachtige locatie. Het menu biedt tal van glutenvrije opties, van broodjes tot taarten en zelfs een glutenvrije high tea. De grote en mooie tuin is perfect voor een zonnige dag, en voor kinderen is er een ruime speelhoek. Zelfs bij koud en regenachtig weer is het hier gezellig, dankzij het haardvuur binnen. Kaslokaal combineert een prachtige omgeving met heerlijke glutenvrije gerechten, wat het een ideale plek maakt voor een ontspannen uitje.

Met deze drie geweldige adressen in Walcheren kun je volop genieten van heerlijke glutenvrije maaltijden zonder je zorgen te hoeven maken over je dieet. Ontdek je graag meer glutenvrije adressen in Zeeland – Walcheren? Binnenkort komt de glutenvrije reisgids Walcheren online met heel wat glutenvrije adressen. Schrijf je nu in op de mailinglijst, om dit zeker niet te missen.