Glutenvrij Domburg: Ontdek Pop in het centrum

In het hartje van Domburg vind je de charmante koffiebar POP, een ideale plek voor iedereen die op zoek is naar heerlijke glutenvrije opties. Deze koffiebar is perfect gelegen om na een verfrissende strandwandeling even neer te strijken voor een kop koffie of een lekkere hap.

Geniet van de glutenvrije opties bij POP

Het mooie van koffiebar POP is dat je niet hoeft te reserveren als je glutenvrij wilt eten. Je kunt spontaan binnenlopen en genieten van hun uitgebreide glutenvrije aanbod. Leuk toch? Het gezellige terras vooraan biedt een fijn plekje om te zitten en te genieten van het uitzicht op het bruisende centrum van Domburg.

Heerlijke glutenvrije taarten en ontbijt opties

Bij POP kun je genieten van een ruim assortiment aan glutenvrije lekkernijen. Ze hebben verschillende glutenvrije taarten, waaronder een romige cheesecake en een chocoladetaart. Voor het ontbijt kun je kiezen voor hun glutenvrije granola, een perfecte start van de dag.

Probeer de cheesecake!

Een absolute aanrader is de glutenvrije cheesecake. Het is mijn favoriet en een echte traktatie voor de smaakpapillen. De zorg en aandacht waarmee deze taart is gemaakt, proef je in elke hap.

Veiligheid voorop bij glutenvrije tosti’s

Voor de lunch kun je bij POP ook terecht voor glutenvrije tosti’s. Ze bakken deze tosti’s in bakpapier om kruisbesmetting te voorkomen, waardoor je met een gerust hart kunt genieten. Op de menukaart staat duidelijk vermeld welke gerechten glutenvrij zijn, zodat je makkelijk een veilige keuze kunt maken.

Plantaardige melk voor je koffie of chocomelk

Naast glutenvrije opties biedt POP ook plantaardige melk voor je koffie of chocomelk.

Conclusie

Koffiebar POP in het centrum van Domburg is een must-visit voor iedereen die glutenvrije opties zoekt. Met hun uitgebreide aanbod aan glutenvrije taarten, ontbijtopties en tosti’s, gecombineerd met plantaardige melkopties, is er voor ieder wat wils.

POP is één van mijn favoriete glutenvrije adressen in Walcheren. Benieuwd naar de andere, ik schreef er een blog over.

Ontdek je graag meer glutenvrije adressen in Zeeland – Walcheren? Binnenkort komt de glutenvrije reisgids Walcheren online met heel wat glutenvrije adressen. Schrijf je nu in op de mailinglijst, om dit zeker niet te missen.