Nieuw product

Nieuw glutenvrij gebak bij Delhaize

Sinds enkele weken hebben ze bij Delhaize een nieuw glutenvrij taartje. Dit kwam ik tegen via Facebook.

Dit moest ik natuurlijk zo snel mogelijk uittesten…. Poging 1 zonder veel succes, de taartjes waren niet in de winkel, maar gingen later op de dag pas binnenkomen. Bij poging 2 hadden ze de taartjes wel in voorraad, deze met appel en framboos. Ik nam deze met frambozen mee om eens te proberen.

Glutenvrij taart Delhaize
Glutenvrije taart Delhaize

De taartjes zijn per 2 verpakt en zijn glutenvrij en tarwevrij. Ze zijn verkrijgbaar met framboos, appelen of pruimen.

Zelf heb ik de frambozentaartjes geprobeerd. Ze zien er al heel mooi uit. De smaak vond ik ook goed, wel wat aan de drogere kant maar zeker niet te droog. Het was wel moeilijker om het taartje te eten met een vork of lepel. Uit het vuistje eten ging vlotter.

Glutenvrije frambozentaartje Delhaize
Glutenvrij frambozentaartje