Productinfo

Traindevie, glutenvrije bakkerij

Op een zondagmorgen koffiekoeken en pistolets gaan halen voor het zondagsontbijt…. voor veel gezinnen is dit de normale gang van zaken. Als je glutenvrij moet eten is dit niet meer zo evident. Dit vraagt een beetje planning op voorhand. Bij Traindevie vond ik koffiekoeken en pistolets die vers worden geleverd en die je kan invriezen. Ideaal voor het zondagsontbijt. In deze blog vertel ik je meer over mijn ervaringen met Traindevie.

Even voorstellen…

Traindevie, een volledig glutenvrije bakkerij gevestigd in Oost Vlaanderen. Ze leveren in gans België op bepaalde dagen in verschillende verkooppunten. Ook bij Aveve kan je verschillende producten van hun vinden in de diepvries.

Glutenvrije koffiekoeken

De koffiekoeken van Traindevie zien er alvast super lekker uit. Ze worden allemaal vers geleverd en kunnen ingevroren worden. Ik heb de chocoladekoek, lange suisse en de mini ontbijtkoekjes uitgeprobeerd, allemaal even lekker! Ook heb ik er enkele in de diepvries gestoken om eens te kijken of ze dan ook nog zo lekker waren. En ja, nog even lekker! Heel handig dus om er steeds enkele in je diepvries te hebben.

Ook heb ik mijn niet glutenvrije familie laten proeven. Ook zij vonden het lekker, een beetje een drogere structuur als gewone koffiekoeken, maar dit is vaak typerend voor glutenvrij. Ons papa nam nog een extra stuk, dit zegt genoeg dat hij het lekker vond.

Glutenvrije koffiekoeken Traindevie
Koffiekoeken Traindevie

Glutenvrije mastel

Naar de sandwiches en mastellen was ik het meeste benieuwd. Een mastel kende ik eerst nog niet. Na wat opzoekingswerk kwam ik te weten dat dit een typisch Vlaams broodje is dat je vooral in Oost-Vlaanderen kan kopen. Nog nooit eerder geproefd maar ik vond ze heel lekker! Zacht van structuur en de kaneelsmaak maakt het extra lekker.

Glutenvrije mastel
Glutenvrije mastel traindevie

Glutenvrije sandwiches

De sandwiches zijn zacht van structuur en lekker. Hiervan had ik er enkele in de diepvries gedaan om eens te testen. Ook uit de diepvries waren ze nog zacht van structuur.

Glutenvrije sandwiche van Traindevie
Glutenvrije sandwich traindevie

Levering

Bestellen kan je online via hun website. Om de 2 weken wordt er op zaterdag geleverd. De volgende leveringsdatum staat duidelijk op hun website vermeld. Je kan de bestelling thuis laten leveren of in een zelfgekozen afhaalpunt in je regio.

Kortingscode

Opdat jullie ook kunnen genieten van deze lekkere koffiekoeken en broodjes mag ik een kortingscode weggeven!

Gebruik bij je bestelling de kortingscode NATHALIEGLUTENVRIJ en je krijgt 5% korting op je bestelling.

Reacties uitgeschakeld voor Traindevie, glutenvrije bakkerij