Hotspot

Glutenvrij adressen in de Kempen

In deze blog geef ik je tips om glutenvrij te eten in de Kempen. Vele van mijn blogs gaan over glutenvrij eten in het buitenland. Ik schreef al over Rome, Porto en Zeeland. Toch vind ik het ook belangrijk om jullie adressen mee te geven uit mijn eigen regio. Ik ben nl. een trotse inwoner van Geel. Alle adressen heb ik zelf uitgetest én goedgekeurd!

Deze blog gaat regelmatig een update krijgen met nieuwe adressen. Update september 2019

Kolorkaffe in Geel

Het KolorKaffee is een gezellig koffiehuisje in het centrum van Geel. Je kan er gebak eten dat glutenvrij én vegan is. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor lactosevrije melk of sojamelk.

Il Cardinale in Geel

Hamburger bij Il Cardinale
Hamburger bij Il Cardinale

Bij Il Cardinale kan je terecht voor een lekkere hamburger. Ik at hier al verschillende keren en iedere keer was het glutenvrij zeer goed in orde. Ze hebben een uitgebreide keuze. Op de kaart staat duidelijk vermeld wat gluten bevat.

Bon Petit in Turnhout

Bon Petit is een kindvriendelijke bistro in het centrum van Turnhout. Hier heb ik al eens ontbeten voor Moederdag. Ze zijn zeer goed op de hoogte van het glutenvrij dieet.

Foodbar in Mol

De Foodbar, een gezellige zaak in het centrum van Geel. Je kan er glutenvrij ontbijten, lunchen of dineren. Op hun menu en website staat niet direct vermeld dat je er glutenvrij kan eten. Eventjes vermelden bij je reservatie en ze voorzien voor jou iets glutenvrij.

Zelf ben ik er al gaan ontbijten en heb ik de Foodbar Table gedaan. Beide glutenvrij zeer goed in orde. Ze zijn goed op de hoogte van het glutenvrije dieet en overleggen samen met jou wat je kan eten.

Gloria in Herentals

Gloria, een koffiehuisje in het centrum van Herentals. Hier ben ik met enkele vriendinnen gaan lunchen. Ik had gekozen voor een croque monsieur, ik kreeg een croque met donker en wit brood. Er werd ook een salade bij geserveerd. Zéér lekker!

Hun menukaart verandert om de 2 weken, regelmatig hebben ze glutenvrije én zelfs vegan opties.

Glutenvrij Herentals
Gloria Herentals

Geo Tea in Lille

GeoTea is een koffiehuisje in Lille. Ze hebben verschillende glutenvrije opties op hun kaart. Lees er meer over in deze blog.

Glutenvrij Lille

Reacties uitgeschakeld voor Glutenvrij adressen in de Kempen