België

Op deze pagina vertel ik je meer over reizen, uit eten gaan in België.

Menne Meug

Menne Meug is een start-up die in december 2020 gestart is met het maken van glutenvrije gerechten, gebak en glutenvrij ontbijt. En dit alles met veel passie! Ze zijn gevestigd in Haasdonk – Beveren.

Op Bruno’s Wijze

Glutenvrije en lactosevrije kroketten

Bij op Bruno’s wijze kan je glutenvrije en lactosevrije kroketten kopen. Zelf heb ik de kaaskrot en de kaaskroket met zongedroogde tomaten geproefd. De buitenkant van de kaaskroket was krokant en de binnenkant smeuïg met voldoende kaassmaak. Heel lekker dus! Een echte aanrader!

Pralines bij Leonidas

Welke pralines van Leonidas zijn glutenvrij? Ik vroeg het me al een tijdje af. Ik zocht voor jou uit welke pralines glutenvrij zijn.

Glutenvrije bakker, Allerg – Into

Glutenvrije bakker

Allerg – Into,een glutenvrije bakker in Laakdal. Al hun producten zijn glutenvrije. Er kan ook rekening gehouden worden met verschillende allergenen of intoleranties. Afhalen kan bij een van de afhaalpunten.

Glutenvrije bakker Leo

Vanille muffin

Glutenvrije bakker Leo is een volledig glutenvrije bakker gelegen in Nederland. Ze leveren vers gebakken brood in Nederland, België en Duitsland. Hun brood is gegarandeerd glutenvrij doordat in de bakkerij enkel glutenvrij producten worden gebakken.

Glutenvrij in de Westhoek, 3 adressen getest én goedgekeurd

Taartjes van Bakkerij Moeyaert
Taartjes van Bakkerij Moeyaert

Naar jaarlijkse traditie gaan we met het hele gezin een weekendje weg. Meestal gaan we naar Zeeland of de Ardennen. Dit jaar hebben we gekozen voor een weekendje in de Westhoek in België. Op voorhand hadden we enkele glutenvrij adressen in Westhoek opgezocht. Ik deel ze graag met jou. Zodat ook jij kan genieten van een dagje glutenvrij in de Westhoek!

Glutenvrije adressen in de Kempen

Hamburger bij Il Cardinale
Hamburger bij Il Cardinale

In deze blog geef ik je tips om glutenvrij te eten in de Kempen. Vele van mijn blogs gaan over glutenvrij eten in het buitenland. Ik schreef al over Rome, Porto en Zeeland. Toch vind ik het ook belangrijk om jullie adressen mee te geven uit mijn eigen regio. Ik ben nl. een trotse inwoner van Geel. Alle adressen heb ik zelf uitgetest én goedgekeurd!

Glutenvrije verwennerij bij Foodbar Mol

Foodbar Mol
Foodbar Mol

Vorig jaar was ik al eens gaan ontbijten bij de Foodbar in Mol. Het ontbijt was toen glutenvrij tip top in orde. Daarom wou ik heel graag nog eens terug gaan maar deze keer om de Foodbar Table te proberen.

Glutenvrij ontbijt bij Bon Petit

Glutenvrij ontbijt
Glutenvrij ontbijt

Moederdag vieren we bij ons thuis altijd op 15 augustus. De laatste jaren gaan we dan met het hele gezin ontbijten. Het is niet altijd makkelijk om een geschikte locatie te vinden omdat ik glutenvrij moet eten. Dit jaar waren we ook op zoek naar iets kindvriendelijk zodat mijn neefje gerust kan rondkruipen en spelen.